Åbningsarrangement
 

Åbning af Musik i Tide Festival 2017

Musik i Tide Festivalen skydes i år i gang med et brag af en åbning, hvor LMS' 25-års jubilæum vil blive fejret med prominente gæster, taler og ekstra meget musik.

Vær på plads i Alsions storslåede rammer, når LMS og Sønderborg Kommune byder velkommen til Musik i Tide Festival 2017 og en jubilæumsfest for fuld musik.

I 25 år har LMS svunget taktstokken og arrangeret skolekoncerter der bare spiller. Det bliver ved åbningen fejret blandt andet med tale af kulturminister Mette Bock, et udpluk af Sønderborgs musikalske talenter og selvfølgelig levende, professionel musik i topklasse fra udvalgte skolekoncertgrupper fra ind- og udland.

Efter selve åbningen er der for festivalgæster og særligt inviterede reception med mulighed for et glas og gensyn med deltagere fra de andre festival-år – og ja, måske en lille tale mere, det er jo ikke hver dag man fylder 25.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding – de, som bestiller plads uden om pakkeløsningerne, bedes printe kvitteringsmailen, der gælder som adgangsbillet.

Tilmeld dig her

Hvornår
Søndag den 24. september kl. 19.30-21.00

Hvor
Alsion, Sønderborg

For hvem
Alle kan tilmelde sig, der er plads til 850 gæster.

Hvad koster det

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding her.

Godt at vide
Efter åbningsarrangementet holder LMS jubilæums-reception for festivalgæster og særligt inviterede.