Kurser
 

TILMELDINGSFRISTER

15. september 2019:
Alle pakkeløsninger
Alle måltider
Kurser og øvrige arrangementer

Klik her for at gå til tilmelding.
Vi har forlænget tilmeldingsfristen, da vi har fået adgang til flere hotelværelser, men skynd jer. De kan hurtigt ryge.

OBS: Er du kommet for sent til at tilmelde dig, kan du forsøge at kontakte LMS på lms@lms.dk eller 8619 4570, så ser vi, hvad vi kan gøre.

Onsdag eftermiddag kan man vælge mellem to kurser eller et blandet eftermiddagsprogram med internationalt islæt – alle tre aktiviteter er inkl. kaffe og kage.

Dans i Musik

Underviser: Kim Barkenskjold Andersen
Sted: Horsens Ny Teater
Max antal deltagere: 100 personer
Medbring: Tøj og sko du kan bevæge dig i
Pris: 500 kr.
Kræver tilmelding


Dans og bevægelse hænger naturligt sammen med det at opleve musik, og på dette kursus hjælper den erfarne underviser med konkrete metoder og undervisningsidéer til, hvordan dans og bevægelse også kan komme ind i musikundervisningen.

På kurset vil der blive danset, lavet improvisationsøvelser og givet redskaber til at hjælpe børnene med selv at skabe koreografier.

Øvelserne er rettet mod musikundervisningen på mellemtrinnet, men meget af kursets indhold kan også bruges i indskolingen og i de lidt ældre klasser.

Læs mere: www.dansimusik.dk

Little Masters Of Music - fra underviser til konsulent

Underviser: Peter Bjerrum
Sted: Horsens Ny Teater
Max antal deltagere: 22 personer
Pris: 500 kr.
Kræver tilmelding


Forestil dig, at du som musiklærer udleverer en node og siger til klassen: ”Find jeres instrumenter frem, gå ud i grupper, og spil den her.” Og at det så sker!

Metoden Little Masters Of Music giver eleverne redskaber til at mestre puls, rytmer og teori gennem bevægelseslege og sammenspil i selvstyrende grupper.
Med minimal lærerstyring bliver børnene i stand til at arbejde med musikken ved at lade de mestrende elever hjælpe de lærende.

Det er musikeren og underviseren Peter Bjerrum, der har udviklet Little Masters Of Music, og som desuden giver et forfriskende bud på generel klasseledelse i musiklokalet.
Materialer sendes pr. mail efter kurset.

Læs mere på www.little-master-of-music.com
Find Little Masters Of Music på facebook

Eftermiddagsmix

Sted: Horsens Ny Teater
Max antal deltagere: 150 personer
Pris: 500 kr.
Kræver tilmelding


Et farverigt program med en international koncert, et internationalt oplæg og en miniworkshop afslutter første festivaldag.

I år er LMS Musikfestival vært ved den internationale festival YAMsession, og onsdag eftermiddag får de danske festivalgæster sammen med YAM-gæsterne mulighed for at opleve den prisbelønnede finske vokalkvartet Tuuletar optræde.
Koncerten med Tuuletar er støttet af Gustaf Packaléns Mindefond.

Desuden inviterer vi til et engelsksproget oplæg om et musikfagligt emne. Mød Jonas Cisar Romme og Roy Aksel Waade fra Norge. De to forskere vil fortælle om et innovationsprojekt, som skal udvikle nye praksisser for skolekoncerter i Norge.

Som afslutning vil alle blive rystet sammen efter dagens mange lytteoplevelser og inden aftenens festmiddag. Percussionisten Jesper Falch vil sørge for, at deltagerne får pulsen op i miniworkshoppen.

Han er diplomuddannet fra det Rytmiske Musikkonservatorium i København og er ansat på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus som lektor. Jesper Falch står bag en lang række kurser og workshops i blandt andet stomp.

Betingelser

Ved tilmelding til LMS Musikfestival gælder følgende betalingsbetingelser:

Tilmeldingen er først gyldig, når betalingen er registreret hos Levende Musik i Skolen.

Tilmeldingen er bindende. Ved framelding senest 15. august refunderes det fulde beløb. Ved senere framelding refunderes intet.

Aflyses arrangementet refunderes det fulde beløb naturligvis.

Alle priser er inkl. moms.

CVR-nummer: 16350737

Der kan betales med:
Dankort, Mastercard, Visakort