Kurser
 

TILMELDINGSFRISTER

15. juli 2019:
Alle pakkeløsninger
Alle måltider
Kurser og øvrige arrangementer

Klik her for at gå til tilmelding.

OBS: Er du kommet for sent til at tilmelde dig, kan du forsøge at kontakte LMS på lms@lms.dk eller 8619 4570, så ser vi, hvad vi kan gøre.

Onsdag eftermiddag kan man vælge mellem to kurser eller et blandet eftermiddagsprogram med internationalt islæt – alle tre aktiviteter er inkl. kaffe og kage.

Dans i Musik

Underviser: Kim Barkenskjold Andersen
Sted: Horsens Ny Teater
Max antal deltagere: 100 personer
Medbring: Tøj og sko du kan bevæge dig i
Pris: 500 kr.
Kræver tilmelding


Dans og bevægelse hænger naturligt sammen med det at opleve musik, og på dette kursus hjælper den erfarne underviser med konkrete metoder og undervisningsidéer til, hvordan dans og bevægelse også kan komme ind i musikundervisningen.

På kurset vil der blive danset, lavet improvisationsøvelser og givet redskaber til at hjælpe børnene med selv at skabe koreografier.

Øvelserne er rettet mod musikundervisningen på mellemtrinnet, men meget af kursets indhold kan også bruges i indskolingen og i de lidt ældre klasser.

Læs mere: www.dansimusik.dk

Little Masters Of Music - fra underviser til konsulent

Underviser: Peter Bjerrum
Sted: Horsens Ny Teater
Max antal deltagere: 22 personer
Pris: 500 kr.
Kræver tilmelding


Forestil dig, at du som musiklærer udleverer en node og siger til klassen: ”Find jeres instrumenter frem, gå ud i grupper, og spil den her.” Og at det så sker!

Metoden Little Masters Of Music giver eleverne redskaber til at mestre puls, rytmer og teori gennem bevægelseslege og sammenspil i selvstyrende grupper.
Med minimal lærerstyring bliver børnene i stand til at arbejde med musikken ved at lade de mestrende elever hjælpe de lærende.

Det er musikeren og underviseren Peter Bjerrum, der har udviklet Little Masters Of Music, og som desuden giver et forfriskende bud på generel klasseledelse i musiklokalet.
Materialer sendes pr. mail efter kurset.

Læs mere på www.little-master-of-music.com
Find Little Masters Of Music på facebook

Eftermiddagsmix

Sted: Horsens Ny Teater
Max antal deltagere: 150 personer
Pris: 500 kr.
Kræver tilmelding


Eftermiddagsmix dækker over både en international koncert, et internationalt oplæg samt en aktiv, musikalsk miniworkshop.

I 2019 er LMS Musikfestival vært ved den internationale festival YAMsession, og denne eftermiddag får de danske festivalgæster mulighed for at opleve en af de udenlandske musikgrupper optræde og kan også komme til en såkaldt "talk", som er et engelsksproget oplæg om et relevant, musikfagligt emne.
Endelig arbejdes der også på at få arrangeret et aktivt minikursus, så alle kan blive rystet igennem efter dagens mange lytteoplevelser.

Betingelser

Ved tilmelding til LMS Musikfestival gælder følgende betalingsbetingelser:

Tilmeldingen er først gyldig, når betalingen er registreret hos Levende Musik i Skolen.

Tilmeldingen er bindende. Ved framelding senest 15. august refunderes det fulde beløb. Ved senere framelding refunderes intet.

Aflyses arrangementet refunderes det fulde beløb naturligvis.

Alle priser er inkl. moms.

CVR-nummer: 16350737

Der kan betales med:
Dankort, Mastercard, Visakort