Musik på vej
 

Mød de helt nye skolekoncerter

I musikprogrammet for sæson 2018-19 præsenterer LMS som altid en række nye, spændende navne, og to af dem kan opleves på showcase-scenen Musik på vej.

Når Levende Musik i Skolen på showcasen samler repræsentanter fra landets skolekoncertkommuner, er det oplagt, at der også bliver tid til at dele erfaringer og meninger. Derfor vil der inden Musik på vej-koncerterne blive lagt op til generel dialog og skolekoncerter og undervisningsmaterialer.

Efterfølgende vil to af de spritnye navne fra skolekoncertkataloget spille en kort smagsprøve på deres koncerter.
Hvor festivalens øvrige navne alle stiller med koncerter, som er gennemarbejdet i samarbejde med en LMS-producent, vil disse to musikgrupper stadig være i proces omkring koncertens form, ligesom de endnu ikke har prøvet deres værd på scenerne i landets skoler. Koncertbidderne her er derfor både en præsentation af gruppen, men også et oplæg til debat.

Gruppernes præsentationer vil derfor være en blanding af musik og dialog med publikum, hvor man også kan høre tanker fra gruppens producent. Hver præsentation varer omkring 10 minutter plus 10-15 minutters dialog.

Programmet er:
14.30-15.00 Generel dialog om skolekoncerter (Harmonien, Hvide Sal)
15.15-15.45 Kaffepause (UC SYD, Kantinen)
15.45-16.10 Damkapellet (UC SYD Festsal)
16.20-16.45 Clara Bryld (UC SYD Festsal)

Musik på vej er gratis at deltage i, men hvis man ønsker at nyde kaffebordet i pausen, koster det 40 kroner, og man skal i så fald også huske at tilmelde sig arrangementet. Tilmelding her.